Tällä paikkakunnalla pelattiin Eurojackpotin 87 miljoonan euron voittorivi

Kuva: pixabay.com
Jaa muillekin

Eurojackpotin huikean jättipotin tuonut voittorivi on pelattu Tampereella, kertoo Veikkaus. Arvonnan ainoa täysosuma tuo onnekkaalle voittajalle lähes 87 miljoonaa euroa.

Voittaja oli pelannut yhden ainoa rivin pikapelinä Lielahden K-Citymarketissa, eli hän oli antanut koneen arpoa numerot. Voittaja ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, joten hänellä on edessään voiton lunastusmatka Veikkauksen suurvoittojen palvelupisteeseen Vantaalle.

Eilen arvottu voitto nousi Suomen suurimpien Eurojackpot-voittojen kärkipaikalle. Kyseessä on 11. Suomeen saatu Eurojackpotin päävoitto. Kansainvälisessä vertailussa voitto pääsee kolmannelle sijalle: vain Saksaan ja Tšekkiin menneet 90 miljoonan euron voitot ovat sitä edellä.

– Todella hienoa, että saimme Suomeen näin poikkeuksellisen suuren voiton. Suomalaispelaajat ovat olleet hyvin onnekkaita, sillä tänne on tullut päävoittoja yli kaksi kertaa enemmän kuin laskennallisesti olisi pitänyt tulla,Veikkauksen liiketoimintapäällikkö Ville Venojärvi iloitsee.

Täysosuma tuli numeroilla 6, 22, 33, 46, 49 ja tähtinumeroilla 1 ja 5. Voittosumma on koko komeudessaan 86 970 702,80 euroa.

Muhkeat voitot myös Joensuuhun, Pukkilaan ja Riihimäelle

Perjantai-illan arvonta tuntui suosivan suomalaisia, sillä Eurojackpotista saatiin täysosuman lisäksi myös 3 muuta suurta voittoa Suomeen.

Yksi kolmesta 5 + 1 oikein -tuloksista napattiin Suomeen. Onnekkaalla rivillä voittaa reilut 820 000 euroa. Voittoisa peli oli pelattu Joensuussa K-Market Tuohitorvessa Veikkaus-kortilla. Muut 5+1 oikein -voitot matkasivat Saksaan ja Tanskaan.

Eurojackpotin 5 oikein -tuloksilla saatiin Suomeen kaksi muhkeaa lähes 87 000 euron voittoa. Toinen voitoista matkaa pukkilalaiselle nettipelaajalle ja toinen Riihimäelle Erkyläntien K-Marketissa pelanneelle Veikkauksen etuasiakkaalle.

UP

Be the first to comment on "Tällä paikkakunnalla pelattiin Eurojackpotin 87 miljoonan euron voittorivi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*