Dna-testin shokkitulos: Naimisissa ollut pariskunta paljastui kaksosiksi

Kuva: pixabay.com
Jaa muillekin

Yhdysvalloissa aviopari on kokenut elämänsä shokin, kun dna-testi paljasti heidän olevan biologisia kaksosia.

Mississippi Herald -sivuston mukaan asiasta on kertonut Jacksonissa sijaitsevan lapsettomuushoitoja tekevän klinikan lääkäri. Lapsettomuudesta kärsinyt pariskunta oli tullut klinikalla, ja osana hoitoprosessia heille oli tehty dna-testit.

– Luulin aluksi, että he olisivat ehkäpä serkuksia. Tällaista paljastuu joskus. Katsoessani näytteitä tarkemmin huomasin, että niissä on liian paljon yhdenmukaisuuksia, lääkäri kertoo.

Tarkastaessaan parin henkilötietoja hän yllättyi tajutessaan, että heillä oli täsmälleen sama syntymäpäivä vuonna 1984.

– Heidän seuraavalla käynnillään kysyin, tiesivätkö he olevansa kaksosia ja he purskahtivat nauruun. Aviomiehen mukaan monet ovat huomauttaneet samasta syntymäpäivästä ja siitä, että he ovat toistensa näköisiä ulkonäöltään. Hänen mukaansa se oli kuitenkin hauska yhteensattuma.

Todellinen tilanne valkeni avioparille, kun lääkäri kertoi dna-testien tuloksesta. Asiaa selvitettäessä tuli ilmi, että parin biologiset vanhemmat olivat kuolleet auto-onnettomuudessa lasten ollessa vauvoja. Lapset olivat joutuneet lastenkotiin, ja heidät oli lopulta adoptoitu eri perheisiin. Asiavirheen vuoksi kummallekaan adoptioperheelle ei oltu kerrottu, että lapsella oli sisarus.

UP

Be the first to comment on "Dna-testin shokkitulos: Naimisissa ollut pariskunta paljastui kaksosiksi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*