Hääkuvauksen odottamaton käänne: Sulhanen hyppäsi jokeen pelastaakseen pikkupojan

Arkistokuva: Pixabay.com
Jaa muillekin

Hääparin valokuvaustuokio muuttui yllättäen pelastustehtäväksi Cambridgessa Kanadassa, kun sulhanen joutui hyppäämään veteen pelastaaksen pikkupojan hukkumiselta. Asiasta kertovat Britannian yleisradioyhtiö BBC ja kandalainen CTV News.

Clayton ja Brittany Cook poseerasivat häävalokuvaajalle puistossa olevalla sillalla, kun sulhanen huomasi pienen pojan joutuneen alla virtaavaan jokeen ja hyppäsi pelastamaan tämän.

– Useiden minuuttien ajan nämä lapset seurasivat meitä ja pidin heitä silmällä, koska he seisoivat lähellä vettä. Kun Brittanysta otettiin yksittäiskuvia, tajusin enää kahden lapsen seisovan kivireunalla. Näin vedessä pojan, joka taisteli pitääkseen päänsä ylhäällä. Silloin hyppäsin, kertoo Clayton Cook BBC:lle.

A special shout out to last night's groom Clayton! While I was taking solo pictures of the bride this little guy was…

Posted by Hatt Photography on Samstag, 23. September 2017

Hääparin mukaan pelastettu poika oli hieman järkyttynyt tapahtumista, mutta muutoin kunnossa.

Brittany Cookin mukaan hänen sulhasensa nopea ajattelukyky ja sankarillinen, epäitsekäs toiminta eivät yllättäneet, sillä niiden takia hän alunperin rakastui mieheen. Morsiamen mukaan hän kuitenkin luuli ensin, että sulhanen vain vitsaili hypätessään veteen puku päällään.

– Katsoin ympärilleni, näin Clayn vedessä ja ajattelin, että mitä hän oikein tekee, Brittany Cook kertoo.

Hääkuvaaja ehti taltioimaan tapahtumaketjun, ja valokuvista on tullut nyt viraalihitti internetissä.

UP