Järkyttävä kuolemantapaus Lontoon suositussa turistikohteessa – nainen putosi 30 metriä

St Paulin katedraali (kuva: Pixabay)
Jaa muillekin

Nainen on kuollut pudotessaan kuuluisassa St Paulin katedraalissa Lontoossa eilen.

Brittiläisen Independent-lehden mukaan kirkossa vieraillut nainen oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä pudonnut niin sanotusta Kuiskausten galleriasta (Whispering Gallery), joka sijaitsee ylhäällä katedraalin kupolin alla. Pudotusta maahan on noin 30 metriä.

Ensihoitajat ja poliisi saapuivat kirkkoon muutamassa minuutissa, mutta naisen hyväksi ei voitu tehdä mitään ja hänet julistettiin kuolleeksi paikanpäällä.

St Paulin katedraali on pahoitellut tiedotteessaan traagista tapahtumaa ja kertonut rukoilevansa naisen ja hänen lähiomaistensa puolesta. Myös Lontoon poliisi on vahvistanut tapahtuneen Independent-lehdelle, ja viranomaiset selvittävät parhaillaan putoamiseen johtanutta syytä. Poliisin mukaan kuolema oli kuitenkin onnettomuus eikä sitä tutkita epäilyttävänä.

Vuonna 1710 valmistunut St Paulin katedraali on yksi Lontoon tunnetuimmista maamerkeistä, ja siellä järjestetään valtiollisia seremonioita. Muun muassa prinssi Charles ja Diana vihittiin aikoinaan tässä barokkikirkossa. Lähellä katedraalin kupolia sijaitsevassa Kuiskausten galleriassa voi kuulla kuiskauksen useiden kymmenien metrien päähän tilan akustiikan takia.

UP