Perheelle iloinen yllätys: 5 kuukautta kateissa ollut koira löytyi – yli 300 kilometrin päästä kotoa

Kuva: Pembroke Pines Police Department / Facebook
Jaa muillekin

Yhdysvalloissa perhe sai elämänsä yllätyksen, kun poliisi ilmoitti heidän tammikuussa kadonneen koiransa löytyneen. Löytöpaikka sijaitsi yli 320 kilometrin päässä kotoa.

Miami Heraldin mukaan pomeranian-rotuinen Sassy-koira oli ulkoilemassa kotinsa takapihalla muiden koirasisarustensa kanssa Bradentonissa Floridassa. Kun omistaja Barbara Dawson huusi lemmikkejään sisälle 15 minuutin kuluttua, 6-vuotiasta Sassya ei näkynyt missään.

– Uskomme, että joku hyppäsi aidan ylitse ja nappasi sen, Dawson kertoo Miami Heraldille. Hänen takapihaansa kiertää korkea aita eikä siinä ollut reikiä, josta koira olisi päässyt karkaamaan.

Pitkään jatkuneista etsinnöistä huolimatta omistajat eivät onnistuneet löytämään kadonnutta koiraansa. Viiden kuukauden jälkeen Sassyn seikkailu päättyi kuitenkin lopulta tässä kuussa, kun poliisi havaitsi sen tien reunassa Pembroke Pinesissa. Sassy oli päätynyt yli 320 kilometrin päähän kodistaan Bradentonista.

Eläin oli löydettäessä hyvässä kunnossa, ja mikrosirun avulla viranomaiset pystyivät jäljittämään oikeat omistajat. Sassy pääsi perheensä luokse 17. kesäkuuta.

– Olin niin iloinen, että itkin. Tämä on uskomatonta, mutta en koskaan luopunut toivosta, sanoo Dawson WSVN Miamin haastattelussa.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, miten koira päätyi niin kauaksi kotoaan.

MEDIA RELEASE: Lost Dog Reunited with Family After 5 Months & Over 200 Miles of DistanceIn January of this year,…

Posted by Pembroke Pines Police Department on Thursday, June 29, 2017

UP