Äiti järkyttyi Maija Mehiläinen -ohjelman rivosta yksityiskohdasta: ”Äärimmäisen inhottavaa”

Kuva: Chey Robinson / Facebook
Jaa muillekin

Yhdysvaltalaisäiti koki järkytyksen huomatessaan härskin yksityiskohdan Maija Mehiläinen -lastenohjelmassa, kertoo brittisivusto Daily Mail.

Chey Robinson jakoi yhteisöpalvelu Facebookissa videopätkän, jossa piirrossarjan päähahmo Maija lentää kaatuneeseen puunrunkoon piiloon. Onton rungon sisäpuolella on kuitenkin nähtävissä piirros, joka muistuttaa erehdyttävästi miehen sukupuolielintä.

Robinsonin mukaan kyseinen kohtaus on otettu lastenohjelman 1. kauden 35. jaksosta. Maija Mehiläinen -lastensarjaa voi tällä hetkellä katsella Yhdysvalloissa Netflix-videopalvelun kautta.

-Olkaa tarkaavaisia siitä, mitä lapsenne katsovat! En ole editoinut kuvia millään tavalla, Chey Robinson painottaa Facebook-viestissään.

-Tämä inhottaa minua äärimmäisen paljon. Ei ole mitään syytä, miksi lasteni pitäisi nähdä jotain tällaista.

Päivitys on kerännyt jo yli 3 300 kommenttia Facebookissa. Asian tuomitsevat ovat huolissaan siitä, millaisia piiloviestejä tämä lähettää lapsille. Toiset puolestaan suhtautuvat asiaan enemmän huumorilla ja huomauttavat, että suurimmalta osalta koko rivo yksityiskohta jää huomaamatta. Joidenkin mukaan piirroksessa olisikin kukka tai sieni, mutta tämä teoriaa ei ole saanut kovin suurta kannatusta.

UP