Hyviä uutisia Game of Thrones -faneille – HBO suunnittelee spin-off -sarjoja

Kuva: pexels.com
Jaa muillekin

Hittisarja Game of Thrones saattaa saada jopa useita spin-off-sarjoja.

Uutissivusto Mashablen mukaan yhdysvaltalainen kaapelitelevisioverkko HBO on vahvistanut tehneensä sopimuksen neljän käsikirjoittajan kanssa. Jokaisen käsikirjoittajan tehtävänä on ”tutkia erilaisia ajanjaksoja George R. R. Martinin laajassa ja rikkaassa universumissa”.

Neljän käsikirjoittajan joukkoon kuuluvat Max Borenstein (käsikirjoittanut muun muassa Godzillan ja Kong: Pääkallosaaren), Jane Goldman (X-men: First Class ja Kingsman: Salainen palvelu sekä sen tuleva jatko-osa), Brian Helgeland (LA Confidential, Ritarin tarina ja Menneisyyden ote) ja Carly Wray (Mad Men ja The Leftovers). Heistä Goldman ja Wray tulevat kummatkin tekemään yhteistyötä omissa projekteissaan Game of Thronesin luojan George R. R. Martinin kanssa.

HBO toteaa lausunnossaan, että ”kyseisillä neljällä projektilla ei ole aikataulua. Annamme niin paljon tai vähän aikaa kuin kirjoittajat tarvitsevat, ja vasta käsikirjoitusten valmistuttua arvioimme, mitä meillä on”.

Suositun sarjan 7. tuotantokausi alkaa 16. heinäkuuta. Myös 8. ja samalla viimeisen tuotantokauden käsikirjoittaminen ja valmistelut ovat jo käynnissä.

UP