Nainen julkaisi sydäntäsärkevän tarinan: ”Tästä syystä isäni on käyttänyt samaa paitaa 20 vuotta”

Kuva: Twitter / @922_riaru
Jaa muillekin

Nuoren naisen paljastus siitä, miksi hänen isänsä on käyttänyt samaa paitaa 20 vuoden ajan, on sulattanut sydämiä internetissä.

Brittisivusto Daily Mail kertoo 24-vuotiaasta japanilaisesta Ria-nimisestä naisesta, joka julkaisi 15. elokuuta yhteisöpalvelu Twitterissä kuvia isästään – kaksi vanhaa kuvaa ja yhden viimeaikoina otetun. Kaikissa kolmessa kuvassa miehellä on päällään sama vihreä pikeepaita.

Ria kertoo nyt 60-vuotiaan isänsä käyttäneensä kyseistä paitaa jo 20 vuoden ajan, mutta syy tähän ei ollut selvillä. Arvoitus ratkesi viimein naisen siivotessa isoisänsä asuntoa tämän kuoltua, kun Ria löysi vanhan valokuvan vanhempiensa häämatkalta. Kyseisessä kuvassa isällä on yllään tuo sama vihreä paita.

Rian mukaan hänelle selvisi sillä hetkellä, että sureva isä on pitänyt paitaa arvokkaana muistona elämänsä rakkaudesta. Naisen äiti kuoli syöpään 18 vuotta sitten eikä isä ole koskaan mennyt uudestaan naimisiin.

-En olisi koskaan osannut kuvitella, että pikeepaita edustaisi hänelle niin erityistä muistoa, nainen kertoo Buzzfeed News -sivuston haastattelussa. Hänen mukaansa isä jopa korjaa paitaan tulleet reiät itse ompelemalla.

Tuhannet ihmiset sosiaalisessa mediassa ovat ylistäneet Rian kertomaa sydäntäsärkevää tarinaa, joka on saanut monet liikuttumaan jopa kyyneliin asti.

UP