”Olkaa hyvä ja pidättäkää minut!” – Näiden floridalaispoliisien kuva nousi viraalihitiksi

Kuva: Gainesville Police Department
Jaa muillekin

Yhdysvalloissa kolme floridalaista poliisia tuskin osasivat odottaa, millaisen myrskyn saisivat aikaan, kun päättivät ottaa selfien ennen yövuoronsa alkua viime sunnuntaina.

Kuva komeasta kolmikosta nousi kuitenkin nopeasti viraalihitiksi internetissä sen jälkeen, kun paikallinen Gainesvillen poliisilaitos julkaisi sen Facebook-sivuillaan ja ihailevia kommentteja alkoi sadella. Tällä hetkellä sillä on jo yli 500 000 tykkäystä, 270 000 jakoa ja lähes 178 000 kommenttia.

Officers Nordman, Hamill and Rengering…part of the night crew getting ready to do some work.#IrmaUPDATE:1. We…

Posted by Gainesville Police Department on Sunday, September 10, 2017

Kommenteista lähestulkoon kaikki ovat naisilta, jotka häpeilemättä ylistävät miesten ulkonäköä:

– En ole koskaan nähnyt aamiaista, lounasta ja päivällistä samassa kuvassa, kirjoittaa Adrianna.
– Se hetki, kun et välitä, saatko sakot, koska yksi heistä puhuu kanssasi 20 minuuttia, sanoo Shannon.
– Voi Shannon, miksi tähdätä vain sakkoihin ja 20 minuuttiin, kun voit yrittää saada poliisit takaa-ajoon! Käsiraudat olisivat varma juttu, Brenda neuvoo.
– ”Kukaan ei ole lain yläpuolella.” Minä yritän päästä sen alle, Katii pohtii.
– Olkaa hyvä, pidättäkää minut. Nauttisin varmasti käsirautoihin joutumisesta, etenkin jos sen tekisi tuo keskellä oleva herra Parta, unelmoi Marissa.

Suosion huomattuaan Gainesvillen poliisilaitos julkaisi päivityksen, jossa se kiittää saamistaan kommenteista. Laitoksen mukaan osa niistä sai tosin poliisipäällikönkin punastelemaan.

Lisäksi poliisilaitos toteaa, että ainoastaan oikealla oleva Dan Rengering on sinkku ja kaksi poliisia muuta ovat onnellisesti naimisissa. Se kuitenkin lohduttaa, että suunnitteilla on kalenteri Gainesvillen poliiseista. Kalenterin tuotto menisi hyväntekeväisyyteen.

Poliisilaitos on julkaissut myös lisää kuvia työntekijöistään. Esimerkiksi alla oleva kuva sai monet epäilemään, että Gainesville palkkaa ainoastaan komeita poliiseja.

More of the amazing first responders taking care of business post-Irma! Officer Hatcher here.

Posted by Gainesville Police Department on Tuesday, September 12, 2017

”En ole koskaan saanut näin paljon huomiota”

Suursuosion saavuttaneessa selfiessä esiintynyt poliisikolmikko on itse hämillään saamastaan huomiosta.

-En ole koskaan ennen saanut näin paljon huomiota. Varsinainen itsetunnon nostattaja – hyvin imartelevaa ja hauskaa, sanoo Time-lehden haastattelema Michael Hamill, joka on kuvassa keskellä.

Viime maaliskuussa naimiin mennyt Hamill kertoo, että hänen tuore vaimonsa ei aluksi pitänyt mieheensä kohdistuneesta huomiosta.

– Vaimoni ei aluksi ollut kovin iloinen, mutta hän kestää tämän hienosti.

Sen sijaan sinkkuna oleva Dan Rengering pitää saamaansa kiinnostusta tervetulleena. Hän aikoo myös käydä läpi tuhannet kommentit mahdollisen tyttöystävän toivossa.

UP