Victoria Beckham rekisteröi 5-vuotiaan tyttärensä nimen tavaramerkiksi

Kuva: unsplash.com
Jaa muillekin

Muotisuunnittelija ja entinen Spice Girls -tähti Victoria Beckham on rekisteröinyt 5-vuotiaan Harper-tyttärensä nimen tavaramerkiksi.

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan ”Harper Beckham” on nyt rekisteröity Britanniassa ja muualla Euroopassa tavaramerkiksi, jonka kaikki oikeudet ovat Victoria Beckhamilla. Rekisteröinnin myötä nimen käyttö esimerkiksi lelujen ja vaatteiden ohessa on mahdollista.

Samalla se suojaa Beckhamin perheen nuorimman jäsenen nimen käyttämistä viihdeteollisuudessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kukaan muu ei voi käyttää sitä taiteilijanimenään esimerkiksi musiikki- ja elokuva-alalla.

Proud to support women everywhere today #womensupportingwomen #womensmarchlondon x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Harper on nimetty kirjailija Harper Leen mukaan, jonka teos ”Kuin surmaisi satakielen” on Victoria Beckhamin lempikirja.

David Beckham rekisteröi oman nimensä vuonna 2000, ja hänen vaimonsa teki saman kaksi vuotta myöhemmin. Pariskunnan poikien Cruzin, Romeon ja Brooklynin nimet on niin ikään merkitty tavaramerkeiksi silloin, kun he olivat noin 5-vuotiaita.

18-vuotias Brooklyn on luonut jo mainetta valokuvaajana, ja hänen ensimmäinen kirjansa ilmestyy ensi kuussa. 14-vuotias Romeo on toiminut mallina brittimerkki Burberrylle, ja 12-vuotias Cruz haaveilee musiikkiurasta.

I think they love him! We 💜 you @davidbeckham X VB 🙏🏻

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

UP

Be the first to comment on "Victoria Beckham rekisteröi 5-vuotiaan tyttärensä nimen tavaramerkiksi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*