Koulukiusatun pojan sydäntäsärkevä video leviää netissä – supertähdet nousivat tukemaan

Kuva: Kimberly Jones / Facebook
Jaa muillekin

Yhdysvaltalaisen koulupojan sydäntäsärkevä tilitys koulukiusaamisesta on noussut viraalihitiksi. Videota on tähän mennessä katsottu jo yli 22 miljoonaa kertaa.

Äitinsä kuvaamalla videolla Tennesseen Knoxvillestä kotoisin oleva Keaton Jones kertoo itkien, miten koulukiusaajat ovat muun muassa haukkuneet hänen ulkonäköään ja sotkeneet ruoalla hänen vaatteensa ruokatunnilla.

– Ihan vain uteliaisuudesta: miksi he kiusaavat? Mitä järkeä siinä on? Miksi joku saa iloa siitä, että on ilkeä viattomille ihmisille? Se ei ole ok, Keaton kyselee äidiltään.

– En pidä, että he tekevät sitä minulle enkä todellakaan pidä siitä, että he tekevät sitä muille, koska se ei ole okei. Erilaisia ihmisiä ei pidä kritisoida siitä. Se ei ole heidän syytään.

Keaton toteaa vielä videolla, että kiusattujen tulee pysyä vahvana kokemuksistaan huolimatta.

– Se on vaikeaa. Mutta jonain päivänä tilanne luultavasti helpottuu.

Poika pyysi äitiään kuvaamaan videon sen jälkeen, kun hän oli soittanut tämän jälleen kerran hakemaan kesken koulupäivän. Keaton ei uskaltanut mennä ruokatunnille pelätessään kiusaajia.

Kun äiti Kimberly Jones julkaisi videon perjantaina Facebook-sivuilla, se lähti leviämään nopeasti internetissä ja lukuisat tiedotusvälineet ovat kertoneet Keatonin tarinan. Tähän mennessä jo miljoonia katselukertoja kerännyt video on herättänyt myös maailmantähtien huomion. Muun muassa näyttelijä Chris Evans, näyttelijä Mark Hamill, laulaja Justin Bieber, raptähdet Cardie B ja Snoop Dogg, näyttelijä Patricia Arquette, tv-tähti Dr. Phil eli Phil McGraw ja laulaja Katy Perry sekä monet urheilutähdet ovat nousseet julkisesti puolustamaan Keatonia.

Monet ovat muistuttaneet sosiaalisessa mediassa, että Keatonin kaltaisia koulukiusattuja on paljon eivätkä he saa välttämättä ääntään kuuluviin.

UP