Kauhuelokuvaa matkiva pilailija pelottelee pikkukaupungissa – poliisi ”kauhuissaan” ilmapalloista

Kuva: Lititz Borough Police Department
Jaa muillekin

Yhdysvalloissa pikkukaupungit poliisit ovat ilmoittaneet olevansa kauhuissaan katuviemäreihin sidottujen ilmapallojen takia.

Useita punaisia ilmapalloja löytyi sidottuna katuviemäreiden ritilöihin Pennsylvanian osavaltiossa sijaitsevassa Lilitzin kaupungissa eilen. Paikallinen poliisi arvelee, että niiden takana on Stephen Kingin ”Se”-kauhuromaanista innoittunut pilailija.

Kirjassa Pennywise-niminen tappajapelle väijyy pikkukaupungin viemäreissä, sieppaa lapsia ja sitoo punaisia ilmapalloja viemärikansiin. Romaaniin pohjautuva uusi elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa ylihuomenna 8. syyskuuta, mikä on todennäköisesti saanut jonkun kopioimaan pelottavan pellen toimia.

Lilitzin poliisi pyytää kuitenkin Facebookissa julkaisemassaan viestissä pilailijoita lopettamaan toimintansa.

A certain movie is coming to theaters in two days, and a local prankster took it upon themselves to promote the…

Posted by Lititz Borough Police Department on Dienstag, 5. September 2017

-Annamme pisteitä omaperäisyydestä. Haluamme kuitenkin paikallisen kujeilijan tietävän, että olimme täysin kauhuissamme poistaessamme näitä ilmapalloja ritilöistä ja kunnioittaen pyydämme, että tätä ei enää tehdä.

Alkuperäinen Facebook-viesti on kerännyt niin paljon mediahuomiota Yhdysvalloissa, että Lilitzin poliisi julkaisi vielä toisen kuvan, jossa punaiseen pelleperuukkiin sonnustautunut mies etsii ilmapalloista sormenjälkiä.

Sooooo our Red Balloon and "IT" post we posted earlier today took on a life its own(no pun intended), and now due to…

Posted by Lititz Borough Police Department on Dienstag, 5. September 2017

UP