Reebok irvailee rohkeasti Trumpille: ”Missä tilanteessa on sopivaa sanoa näin?”

Kuva: Pixabay.com
Jaa muillekin

Urheiluvälinevalmistaja Reebok on kritisoinut Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin käytöstä Twitterissä julkaisemassaan viestissä.

Mashable-sivuston mukaan Reebok esitteli toissapäivänä kaavion, joka koski Trumpin kyseenalaisia kommentteja Ranskan presidentin Emmanuel Macronin vaimolle. Viime viikolla tapahtuneen Pariisin-vierailunsa aikana Trump kehui Brigitte Macronin ulkonäköä sanomalla tälle: ”Tiedätkö, olet niin hyvässä kunnossa… Kaunista.”

Sekä tiedotusvälineet että sosiaalinen media tuomitsivat yleisesti Yhdysvaltain presidentin puheet sopimattomina ja mauttomina.

Nyt myös Reebok on ottanut kantaa asiaan valistamalla, millaisessa tilanteessa kyseinen kommentti on sopiva. Urheiluvälinevalmistajan toteaa vitsikkäästi, että ”Tiedätkö, olet niin hyvässä kunnossa… Kaunista.” voidaan sanoa ainoastaan silloin, kun joku löytää vuosikymmeniä vanhan toimintanukkensa vanhempiensa kellarista yllättävän hyvässä kunnossa.

Reebokin poliittinen viesti on yllättänyt monet, mutta kerännyt paljon kiitosta yhteisöpalvelu Twitterissä. Yhtiö on nykyään Adidaksen omistuksessa.

UP