Rottalauma hyökkäsi halvaantuneen tytön kimppuun – seurauksena 225 vammaa

Kuva: Pixabay.com
Jaa muillekin

Ranskassa 14-vuotias halvaantunut tyttö on kriittisessä tilassa sairaalassa sen jälkeen, kun rottalauma hyökkäsi hänen kimppuunsa viime lauantaina.

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan traaginen tapaus sattui maan pohjoisosassa Roubaix’ssa, kun Samantha-niminen teinityttö oli nukkumassa pohjakerroksessa sijainneessa makuuhuoneessaan. Useita rottia pääsi livahtamaan alaraajoistaan halvaantuneen tytön huoneeseen ja alkoivat toistaiseksi tuntemattomasta syystä purra tätä.

Ranskalaisten tiedotusvälineiden mukaan tytöllä oli kasvoissaan 45, käsissään 150 ja jaloissaan 30 vammaa.

Samanthan isä on kertonut löytäneensä tyttärensä ”yltäpäältä veressä”. Hänen mukaansa rotat olivat muun muassa purreet joitakin sormenpäitä irti eivätkä lääkärit pysty korjaamaan näitä vammoja.

Perhe on nyt siirretty toiseen taloon. Paikallinen poliisi tutkii tapausta.

Isä on haastanut asunnon vuokraisännän oikeuteen laiminlyönnin takia. Joidenkin tietojen mukaan talon vieressä olleet roskalaatikot olivat liian täynnä, mikä on saattanut houkutella rottia paikalle.

BBC:n mukaan on harvinaista, että rotat hyökkäävät ihmisten kimppuun. Toisinaan nälissään olevat rotat saattavat kuitenkin syödä kuolleen ihmisen ruumista.

UP