Video: Ei halunnut maksaa laskua – mies yritti paeta puhelinlinjoja pitkin hotellista

Kuva: Pixabay.com
Jaa muillekin

Kiinalaismies on päätynyt erikoiseen ratkaisuun välttääkseen maksamasta hotellilaskuaan.

Yhdysvaltalaissivusto Mashablen mukaan tapaus sattui Guizhoun kaupungissa viime viikolla, kun miehen olisi pitänyt maksaa hotellimajoituksena. Sen sijaan, että olisi suorittanut laskun asiaankuuluvasti, hän päättikin paeta korkean hotellin ikkunasta puhelinlinjojen avulla. Linjoista kiinni pitämällä mies yritti päästä toiseen rakennukseen, joka sijaitsi toisella puolella katua.

Epäonnekseen karkulainen oli aliarvioinut tehtävän vaikeuden ja tapahtuneesta kuvatulla videolla näkyy selvästi, miten tämä kamppailee saadakseen tasapainonsa pidettyä. Lopulta mies jäi jumiin kahden puhelinlinjan väliin ja roikkui arviolta hotellin 19. kerroksen korkeudella.

Tarinalla on onneksi onnellinen loppu, sillä paikallinen palokunta pelasti miehen korkeuksista. Hän joutui kuitenkin poliisin pidättämäksi.

Välikohtausta oli todistamassa useita sivullisia, ja siitä kuvattua videota on jaettu laajasti Kiinan sosiaalisessa mediassa. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tiedossa, miten suuri miehen saama hotellilasku oli.

UP