Video: Teinityttö putosi huvipuistolaitteesta – rohkeat sivulliset pelastivat

Kuva: Six Flags Great Escape
Jaa muillekin

Yhdysvalloissa huvipuistokävijät ovat joutuneet todistamaan järkyttävää tilannetta, kun 14-vuotias tyttö putosi yhdestä puiston laitteesta lauantaina.

Washington Postin mukaan tapaus sattui Six Flags Great Escape -huvipuistossa New Yorkin osavaltiossa, kun teinityttö jäi jostain syystä roikkumaan vaunun kaiteesta lähes 8 metrin korkeuteen. Paikalla kuvatusta videosta voi nähdä, kuinka yleisön huutavan kauhuissaan katsellessaan tilannetta.

Muut vierailijat eivät kuitenkaan jääneet toimettomiksi, vaan useat asettuivat teinin alapuolelle valmiina ottamaan tämän vastaan. Lisäksi yksi mies kiipesi viereiseen puuhun katkomaan ja siirtämään oksia pois tytön tieltä.

Pitkään kestäneen roikkumisen jälkeen teinityttö lopulta putosi vaunusta, mutta kaikeksi onneksi alapuolella odottaneet henkilöt saivat hänet kiinni. Hänet kuljetettiin ensin paikalliseen sairaalaan ja siitä edelleen helikopterilla Albany Medical Center -sairaalaan. Poliisin mukaan tytön tila on vakaa eikä loukkaantunut vakavasti.

Tilannetta todistanut huvipuistokävijä arvioi Washington Postille, että tämä ehti roikkua vaunusta vähintään 1,5 minuutin ajan ja mahdollisesti jopa useita minuutteja.

Kyseisessä Sky Ride -laitteessa on useita vaunuja, jotka kulkevat hitaasti huvipuistoalueen yllä. Toistaiseksi ei ole tiedossa, miten tyttö oli päässyt roikkumaan vaunun ulkopuolelle, mutta paikalliset viranomaiset tutkivat asiaa.

UP