Huvilaa tuhottiin kirveellä ja maalipurkeilla – tunnistatko näitä teinipoikia?

Kuva: Poliisi
Jaa muillekin

Poliisi kaipaa havaintoja Sipoossa lauantai-iltana tapahtuneesta vahingonteosta.

Itä-Uudenmaan poliisi sai kello 23 maissa ilmoituksen, että Sipoon Nikkilässä Iso Kyläntiellä sijaitsevassa omakotitalossa on rikottu paikkoja. Talossa tehdyt vahingot ovat mittavat: Lähes kaikki talon ikkunalasit on rikottu, olohuoneen lattialle rikottu maalipurkkeja, seiniin lyöty kirveellä, rappusten kaiteet on rikottu ja huonekaluja hajotettu.

Paikalta on nähty poistuvan kolme noin 15-vuotiasta poikaa (yllä olevassa kuvassa). Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa vihjeitä ja havaintoja tapahtuneesta. Itä-Uudenmaan poliisi pyytää ottamaan yhteyttä, mikäli tunnistat kuvassa olevia henkilöitä tai sinulla on tietoa tapahtuneesta (puhelinnumero 0295 436 583 tai sähköposti vihje.porvoo@poliisi.fi).

Vahingonteon kohteena ollut huvila on parhaillaan tyhjillään. Lähes 100 vuotta vanhan talon omistaja kertoo kuitenkin Sipoon Sanomissa, että sitä ei ole hylätty, vaan toiveena olisi saada huvila jälleen loistoonsa tulevaisuudessa.

Omistajaperhe sai vihiä talossa meneillään olevasta ilkivallasta sosiaalisen median kautta lauantai-iltana.

– Facebookissa oli keskustelu, jonka tajusin koskevan meidän taloamme. Luin, että meillä on menossa bileet, joissa rikotaan urakalla taloa, perheenäiti kertoo Sipoon Sanomien haastattelussa.

UP