Ryöstöjä Oulussa – Poliisi etsii näitä miehiä

Poliisin julkaisemia valvontakamerakuvia.
Jaa muillekin

Oulussa Karjasillalla, Knuutilankankaalla ja Koskelassa on kevään aikana tapahtunut kauppoihin kohdistuneita ryöstöjä tai ryöstön yrityksiä. Poliisista kerrotaan, että viimeisin tapaus sattui tämän viikon tiistaina Koskelassa.

Epäillyt ovat kaikki olleet miehiä, ja ryöstösaaliit ovat jääneet vähäisiksi. Poliisi on julkaissut valvontakamerakuvia epäiltyjen kiinnisaamiseksi. Tiedot ja vihjeet mahdollisista tekijöistä voi soittaa poliisin vihjenumeroon 0295 416 194.

Karjasillalla perjantaina 28.4.2017 kello 12.56 mies oli uhannut myyjää puukottamisella. Mies oli kurkottanut kassan yli ja ottanut rahaa. Tekijä poistui paikalta polkupyörällä kohti Oulun keskustaa. Tapausta tutkitaan ryöstönä.

Mies on noin 20 – 30 -vuotias. Hänellä oli päällään mustat housut, vihreä pipo ja harmaa takki, jonka alla oli valkoinen huppari. Miehen selässä oli musta reppu.

Knuutilankankaalla perjantaina 12.5.2017 kello 17.22 mies oli tullut kassalle ja puukolla uhaten vaatinut rahaa. Myyjä oli kieltäytynyt antamasta rahaa ja perääntynyt. Mies oli poistunut paikalta juosten vesitornin suuntaan. Tapausta tutkitaan törkeänä ryöstön yrityksenä.

Mies on noin 20 – 30 -vuotias, hoikka ja noin 170 cm pitkä. Miehellä oli yllään vaaleat hanskat, siniset farkut ja musta takki, jonka keskiosa on punainen ja hihoissa punaiset raidat. Miehellä oli päässään aurinkolasit ja musta huppu.

Koskelassa tiistaina 30.5.2017 noin kello 18.20 kaksi miestä ryösti kaupan. Tekijät saivat saalikseen vähäisen määrän rahaa, jonka jälkeen molemmat tekijät poistuivat paikalta polkupyörillä. Tapausta tutkitaan törkeänä ryöstönä.

Toisella tekijällä oli päällään valkoinen kommandopipo, tumma takki, tummat farkut ja tummat kengät.

Toisella miehellä oli päässään musta päähine ja kasvojen edessä tumma huivi. Lisäksi hänellä oli valkoinen takki / huppari, harmaat collegehousut ja tummat kengät.

UP