Ford kehitti joka vauvan unelman

Kuva: Ford
Jaa muillekin

Autonvalmistaja Ford on kehittänyt uudenlaisen ratkaisun niille vanhemmille, jotka tuskailevat vauvansa uniongelmien kanssa.

Mashable-verkkosivuston mukaan Ford on esitellyt Max Motor Dreams -nimisen vauvansängyn, joka jäljittelee autoajelulla olemista yhdistelemällä valoja, ääniä ja liikettä. Lisäksi tuotteeseen kuuluvan älypuhelinsovelluksen avulla vanhemmat voivat tallentaa todellisuudessa tekemiensä automatkojen liikkeet, äänet ja valaistuksen, jotka voidaan toistaa pinnasängyssä.

Fordin mukaan monet vauvat nukahtavat jostain syystä helpommin autossa. Ongelmana tässä on kuitenkin väsyneet vanhemmat, joiden autonratissa oleminen saattaa olla riski tieturvallisuudelle.

– Vaikka nopea autoajelu voi tehdä ihmeitä vauvan nukastamisessa, niin vanhempien pitää silti olla hereillä ja valppaina ratin takana. Max Motor Dreams – sänky voi tehdä monen ihmisen jokapäiväisestä elämästä hieman parempaa, selittää pinnasängyn kehittäjä Alejandro López Bravo yhtiön tiedotteessa.

Tällä hetkellä vauvansängystä on tehty vasta malliversio, mutta Fordin mukaan ”lukuisten tiedustelujen seurauksena yhtiö harkitsee tämän ainutlaatuisen pinnasängyn valmistamista markkinoille”.

UP

Be the first to comment on "Ford kehitti joka vauvan unelman"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*